Kategóriák

Mannol Energy Combi LL 5W-30 motorolaj 1L

Gyártó: Mannol
Típus: oilpower.hu
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 3.070Ft
Nettó: 2.417Ft
Menny.:  
   - VAGY -   
Legújabb generációs motorolaj.
Az összes 4 ütemű diesel, (PDTDI is) és benzines, turbós és szívó motorokhoz is. A legújabb technoló-giával fejlesztve a tökéletes kopásgátló tulajdonság elérése érdekében.
Nagyon erős védelem a kopások és a motorok örege-dése ellen, tökéletes védelem a hosszú futásteljesít-mény érdekében. Lehetővé teszi a hosszú olajcsere periódusokat, (LongLife) optimális folyékonyságú nagyon alacsony hőmérsékleti viszonyok között is, ezáltal könnyebbé teszi a hidegindítást.
 
Teljesítményszintek:
SAE 5W-30
API SN/CF
ACEA C3
BMW LL–04
MB 229.51
VW 504.00 / 507.00
PORSCHE C30
 
Mannol félszintetikus, szintetikus és ásványi motorolajok, kézi és autómata váltóolajok, 32/46/68 hidraulika olajok, teherautó, illetve haszongépjármű olajok, motorkerékpár olajok, kerti gép olajok, kenőzsírok széles választékban, jó áron az oilpower.hu webáruházban.
 
EREDETI, jogtiszta beszerzésből származó motorolaj!
 
Az olaj mellé szűrőt is szeretnék!
 
A német Motorolaj Teszt győztese.
2013 tavaszán az SCT Vertriebs Gmbh megkezdte a fejlesztését és gyártását az Új
felső kategóriás motorolaj családjának. Ezen család az alábbi nagy autógyártó vállalatok gépjárműveihez érhetőek el: Opel, Chevrolet, DAEWOO, HYUNDAI, KIA, Peugeot, Citroen, GM. (hamarosan: Renault, Nissan, Ford, Volvo, Toyota, Lexus) Ennek a projektnek a célja: egy tökéletes szerviz termék létrehozása, a legjobb áron. A Mannol OEM család fejlesztése során figyelembe vették a GYÁRAK által a modern motorokkal szemben támasztott elvárásokat, kiegészítve az ezen járművek esetén fellépő extrém hatásokat is. (ilyenek pl. a  nagy hőmérséklet ingadozás és a rossz minőségű üzemanyag is ..) A Mannol OEM olajcsalád a legjobb magas indexű olajok, és az  INFINEUM kémiai vállalat speciális-modern adalékanyagainak hozzáadásával készül. A Mannol OEM olajcsaládot önálló kutatási központban szigorú ellenőrzéseknek vetik alá, hogy minden tekintetben megfeleljenek az említett vezető autógyártók igen szigorú minőségi követelményeinek.
Mennyire ajánlott a MANNOL olaj ?
A NÉMET "autó,motor és sport" újság nyertese a MANNOL lett , egy összehasonlító teszt során, ár-teljesítmény viszkozitás, hideg teszt tekintetében.
Viszkozitási teszt: A Mannol Energy combi LL 5W-30 felülmúlta még a Castrol EDGE 5W-30 motorolajat is a Viszkozitási tulajdonságaiban.
Kopásvédelem , fagyos hideg teszt: A Mannol olaj a hidegben is a legjobbnak bizonyult kopásvédelem tekintetében. Mannol dermedéspontja -35 foknál van. A szakértõk úgy vélték, hogy a 14 bevizsgált olaj közül a hideg-folyékonyságát tekintve is a legjobbnak a Mannol olaj bizonyult. Benzines autóknál megfelel a VW 504.00-nak, a diesel autóknál pedig a 507.00-nak, ami az összes új VW típusú személyautónál alkalmazható. Mercedes 229.51 specifikáció-BMW LL 04-es szabvány  ( furcsaság) : Mercedes a 229.51 jóváhagyásnál ( részecskeszűrős dízelmotorok) esetén nem tünteti fel a Mannolt az üzemeltetési listáján , de a gyári specifikációk alapján megemlítik a Mannol Energy Combi olajat is . A vizsgálatok és minősítések alapján ez az olaj tökéletesen alkalmas a MERCEDES részecskeszűrős motorokhoz is. A MANNOL adatai alapján ez az olaj megfelel még a BMW LL-04-es szabványnak is .Végeredmény és összesítés: Az összes bevizsgált olaj hasonló tulajdonságokkal rendelkezik az adalékanyagok összetételében. A CASTROL EDGE-nél jobbak az adalékanyagok, két másik olajnál viszont jóval rosszabbak. Mi számít: az összesített eredmény ! Ezek alapján, a 14 tesztelt és bevizsgált olaj közül a Mannol termék bizonyult a legjobbnak, mind a folyási tulajdonságait, mind pedig az árát, ár-érték arányát tekintve.
 
Eredeti német újságcikk: 
http://www.testberichte.de/p/mannol-tests/energy-combi-ll-5w-30-4-liter-testbericht.html  
Online SCT-MANNOL kereső katalógus - http://sct-catalogue.de/?action=catalog
 
Napjaink Európájában egyedülállóan az egyik legfejlettebb kenőanyagprogrammal biztosítja, hogy mindig a legmagasabb elvárások kielégítése mellett a legjobb minőségű termékeket állítsa elő. Ezért lehet az, hogy mára az SCT márkatermékek mellett a Mannol márka a cég egyik pillérterméke. Az SCT európai színvonalú, minőségi olajtermékeként hódítják a magyar piacot a Mannol® termékei, melyek megfelelnek a legkorszerűbb elvárásoknak, amiket az SCT cégcsoport folyamatos fejlesztésével biztosít hosszútávon. A piaci igényekhez alkalmazkodva, folyamatosan fejlesztik az olajtermékeket és speciális adalékanyagokat, valamint segéd-szervizanyagokat egyaránt. Az Sct-Vertriebs Gmbh olajai között fő márkaneve a Mannol, a Pemco és Fanfaro mellett. A termékskálája igen széles, lefedi a kenőanyagokat, az autóápolási- és felszerelési területet egyaránt.
Az oilpower.hu webshopban széles választékban megtalálhatóak a Mannol termékek:
differenciálmű olaj, differenciálmű olaj, hidraulikaolaj, lánckenő olaj, motorcsónak olaj, kerti gép olaj, motorolaj, sebességváltó olaj, lánckenő olaj, motorcsónak olaj, motorkerékpár olaj, kerti gép olaj, motorolaj, sebességváltó olaj
A hajtóműolajok, motorolajok, csónakmotor olajok, automata- és kézi sebességváltó olajok, mezőgazdasági gépekhez szükséges olajok, hidraulika olajok, két- és négyütemű olajok, ipari olajok, zsírok, fagyállók, ezek mellett az ablaktörlők, izzók, gyertyák, autóápolási kemikáliák.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tag-ek:
OilPower Webáruház | OilPower Webáruház © 2019 | E-mail
Shophunter.eu a boltvadász