Kategóriák

Banner

A Banner az egyedüli osztrák akkumulátorgyártó, amelyet a nemzetközileg iselismertés vezető akkumulátorgyártók közé sorolnak, és amely sok jelentős gépjárműgyártó, mint Audi, BMW, VW, Chrysler, Porsche vagy Mercedes részére szállít OEM-ként, eredeti gyári széria minőségben (original equipment manufacturer) akkumulátorokat. A Banner termékei megállják helyüket a leghidegebb, északi skandináv területeken és az afrikai hőségben egyaránt.

A Banner filozófiája
Műszaki tökély és optimális szolgáltatások, ez a Banner filozófiája. Ehhez tartozik a feltétlen pontosság és szállítói hűség, mely nagymértékű ökológiai felelősségtudattal társul. Az innovatív gondolkozás adja a garanciát a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékekre, amelyek üzembiztonsága és hosszú élettartama önmagáért beszél.

Bizonyított minőség
A Banner a legújabb ISO 9001, ISO/TS 16949 és ISO 14001 minősítésekkel rendelkezik. Ennél a minőségbiztosítási eljárásnál minden minőségileg releváns vállalati eljárást a legalaposabb vizsgálat alá vetnek. Fő célunk, hogy minőségbiztosítási rendszerünkből ügyfeleink folyamatosan profitáljanak.

Keresés finomítása

OilPower Webáruház | OilPower Webáruház © 2019 | E-mail
Shophunter.eu a boltvadász