Kategóriák

Castrol Magnatec 5W-40 (C3) motorolaj 4liter

Gyártó: Castrol
Típus: OilPower.hu termék
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 12.059Ft
Nettó: 9.495Ft
Menny.:  
   - VAGY -   
Eredeti Castrol hologramos matricával,az oilpower.hu webshopban.
A Castrol Magnatec 5W40 C3 csúcsminőségű, szintetikus  motorolaj, amely teljeskörű védelmet biztosít már az indítókulcs elfordításától.
A Castrol Magnatec 5W-40 C3 az egyedi alapolaj kombináció és a speciális adalékcsomag eredményeképp a legszélsőségesebb terhelések mellett is kivételes szintű védelmet biztosít, vezessen akár autópályán, vagy városban, csikorgó fagyban és a legforróbb kánikulában.
 
Minősítések és jóváhagyások
API SM/CF
ACEA A3/B3/B4, C3
MB 229.31
VW 502.00/505.00
 
A motor kopásának mintegy kétharmada a motor felmelegedési fázisában következik be. Amíg a motor leállításakor a hagyományos motorolajok lefolynak a védelemre szoruló alkatrészekről addig a Castrol Magnatec egyedi összetételű molekulái ott maradnak. Szinte mágnesként tapadva különleges védelmet nyújtó kenőfilmet hoznak létre amely az indítókulcs elfordításának pillanatától azonnal teljesértékű védelmet nyújt, ezzel hozzájárul a motor kopásának mérsékléséhez. 
Az új Magnatec motorolajok a védelem érzékelhető, látható és hallható mértékű javítása érdekében fokozott tisztaságú molekulák felhasználásával készülne.k
Castrol Magnatec. Azonnali védelem az indítókulcs elfordításától.
Az iparági Sequence IVA kopásii teszt alapján
Alkalmazási terület
A Castrol Magnatec 5W-40 C3 mindazon benzin- és dízelüzemű motorhoz alkalmazható amelyekhez a gyártómű ACEAC3, API SN/CF vagy korábbi minősítésű SAE 5W-40 viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja.
A Castrol Magnatec 5W-40 C3 a gyártóművi előírásokkal összhangban a korszerű személygépkocsik további széles köréhez, így elsősorban a részecskeszűrővel valamint 3-utas katalizátorral felszerelt modellekhez alkalmazható. Kérjük nézze át a gépkocsi kezelési kézikönyvében a kenőanyagokra vonatkozó követelményeket.
 A GM Dexos2 jóváhagyás visszamenőleg alkalmas mindazokhoz a régebbi modellekhez amelyekhez a GM-LL-A-025 vagy a GM-LL-B-025 jóváhagyású motorolajok használatát írják elő.
Előnyök
A Castrol Magnatec egyedi összetételű molekulái:
- akkor is kifogástalanul tapadnak a terhelésnek kitett fémfelületekre amikor a hagyományos motorolajok lefolynak onnan. - az indítás pillanatától kifogástalan védelmet nyújtó kenőfilmet hoznak létre;
- ellenállóbbá teszik a motor alkatrészeit a kopással szemben;
- a szintetikus technológia eredményeként széles hőmérsékleti tartományban kifogástalan védelmet biztosítanak.
 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:OilPower Webáruház | OilPower Webáruház © 2021 | E-mail
Shophunter.eu a boltvadász