Kategóriák

Forgalmazott márkáink

 

  

A Castrol vállalatot Charles 'Cheers' Wakefield alapította eredetileg CC Wakefield & Co Ltd néven. 
 
Az új évszázad elején Wakefield személyes érdekeltséget szerzett két új sportos motoros szerkezet, az autó és a repülőgép működtetésében. A cég elkezdett kenőanyagokat fejleszteni kifejezetten ezen új motorokhoz, amelyek olyan olajat igényeltek, amely folyékony eléggé ahhoz, hogy hideg indításkor is működjön, ugyanakkor elég ellenálló ahhoz, hogy nagyon magas hőmérsékleten is működőképes maradjon.
 
A Castrol gyakorlatilag az összes háztartási, kereskedelmi és ipari alkalmazáshoz rendelkezik megfelelő kenőanyaggal. Az autóipari kenés szakértőjeként (beleértve a 2 ütemű és 4 ütemű motorkerékpárokat valamint a benzin- és dízelmotoros gépkocsikat) termékeink között megtalálhatók a legkülönbözőbb célokra használható hajtóműolajok széles palettája, lánc kenőanyagok és viaszok, hűtőfolyadékok, felfüggesztés folyadékok, fékfolyadékok, zsírok valamint a tisztító-és ápolószerek. Ezenkívül mezőgazdasági gépekhez, üzemi berendezésekhez, valamint egyéb ipari és hajómérnöki alkalmazásokhoz is gyártunk termékeket. Minden termékünk szerepel a globális vegyipari regisztrációs rendszerben, és megfelel a felhasználási helyeken előírt különböző helyi előírásoknak.
 
A Castrol világvezető gyártó és forgalmazó a prémium kenőolajok, kenőzsírok és kapcsolódó szolgáltatások területén, világszerte jelen van az autóipariban illetve egyéb iparágakban, a tengeri és a légi közlekedésben, az olaj feltárásában és kitermelésében. A cég székhelye az Egyesült Királyságban van, de közvetlen tevékenységet folytat több mint 40 országban, és mintegy 7000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. A majd 100 maradék piacon harmadik fél, mint forgalmazó képvisel bennünket, akik helyben forgalmazzák és árusítják a termékeinket. A Castrol szállítási hálózata 140 országra terjed ki, amely 800 kikötőt jelent, ezenkívül több mint 2000 forgalmazóval és ügynökkel áll partneri kapcsolatban. 
 
Mi az oilpower.hu webáruházuban előszerettel ajánljuk a Castrol Magnatec, Edge termékeket, bizonyított minőségük, és széles körű felhasználóságuk miat.
 
"Castrol, több mint olaj, ez már folyékony tudomány."
 
 
 
 
Mint bizonyára Ön is hallotta a LUKOIL Lubricants Europe 2014-ben megvásárolta az osztrák OMV kenőanyag-üzletágát. Az OMV-vel kötött szerződés azt tartalmazza, hogy 2015. 08. 01-től OMV márkanévvel a LUKOIL nem forgalmazhat tovább kenőanyagot.
Ezúton nyilatkozunk, hogy az Önök által használt kenőanyagok esetében csak névváltozás történt, a termékek semmilyen egyéb vonatkozásban nem változtak. Maga a termékek ugyanazok, ugyanazokból az alapanyagokból, ugyanazon receptúra szerint készülnek, ugyanazon a gyártási helyen, a LUKOIL Ausztriában, Bécs külterületén lévő Lobaui (korábbi OMV) üzemében.
 
Az Österreichischen Mineralölverwaltung AG-t 1956-ban alapították osztrák állami vállalatként. 1960-ban indította be a schwechati olajfinomítót. 1968-ban megkötötte az első gázszállításról szóló szerződést az akkori Szovjetunióval, az 1970-es években pedig kiépítette ausztriai gázvezetékhálózatát. 1987-ben megvásárolta a burghauseni finomítót és ugyanebben az évben megkezdődött a vállalat privatizációja: ekkor a törzstőke 15%-át, 1989-ben további 10%-át, 1996-ban újabb 15%-át vitte tőzsdére.
 
Ausztria és egyben Közép-Európa legnagyobb forgalmú olajipari társasága. A finomítás mellett addig csak olaj- és gáznagykereskedelemmel foglalkozó társaság 1990-ben nyitotta meg első benzinkútját Ausztriában és már 1991-ben megkezdte a nemzetközi benzinkúthálózat kiépítését magyar-, német-, olaszországi és csehszlovákiai töltőállomások nyitásával. 1995-ben a cég rövid nevét ÖMV-ról OMV-ra változtatta (az ékezetes nevek nem előnyösek a nemzetközi üzleti világban). Az 1989-ben megvásárolt PCD Polymer GmbH-t 1998-ban eladja a Borealis Group-nak, utóbbiban 25%-os részesedést szerez. Az ezredforduló környékén tovább terjeszkedik Délkelet-Európa irányába: 1999-ben indítja be első romániai és bulgáriai benzinkútjait. 2000 áprilisában a SuperShop program egyik alapító tagja.2001-ben a gázüzletág önállósításával létrehozza az OMV Erdgas GmbH-t, a következő évben megnyitja első kútjait Szerbia-Montenegróban. 2003-ban átveszi a BP 313 és az Avanti 139 közép-európai töltőállomását. 2004-ben történt meg a holdinggá szervezés, egyúttal tőkét emeltek és részvényre váltható kötvényt bocsátott ki, így először csökkent 50% alá az állam és a pénzügyi alapok részesedése a társaságban. Ma a részvények 31% van állami tulajdonban, 17%-a pénzügyi alapoknál van, és 52% forog szabadon.
 
Az OMV sikertörténetének mérföldkövei
 
Egy állami vállalattal kezdődött a történet 1956-ban, és ebből fejlődött ki Ausztria legsikeresebb, komoly nemzetközi súllyal is bíró ipari vállalatának története, amely. A sikerhez vezető úton számos mérföldkövet tudhatunk magunk mögött – ismerje meg Ön is ezeket!
 
1956: Megalakul az Österreichischen Mineralölverwaltung Aktiengesellschaft
1960: Megindul a termelés a schwechati finomítóban
1965: Belépés a kőolajpiacra a Martha és ÖROP (később ELAN) vállalatokon keresztül
1968: Az első gázszállítási szerződés az egykori Szovjetunióval
1970: Elindul a szállítás az Adria-Bécs vezetéken
1974: Elindul a szállítás a Trans-Austria gázvezetéken
1980: Elindul a szállítás a Nyugat-Ausztria gázvezetéken
1984: Az első ólommentes benzin Ausztriában
1985: Az első nemzetközi E&P tevékenység Líbiában
1987: A burghauseni finomító felvásárlása; Elkezdődik a privatizáció: a tőke 15%-a kerül eladásra
1989: A PCD Polymere GmbH felvásárlása; Folytatódik a privatizáció: a tőke további 10%-a kerül értékesítésre
1990: A CHEMIE LINZ Group felvásárlása; Megnyílik az első ÖMV töltőállomás
1991: Megkezdődik a nemzetközi töltőállomás-üzletág kiépítése az első ÖMV töltőállomásokkal Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Németországban és Olaszországban
1994: Az IPIC (Abu Dhabi) megszerzi az ÖMV részvényeinek 19,6%-át
1995: A vállalat átnevezése ÖMV-ről OMV-re
1996: Piacra dobják az OMV részvényeinek 15%-át
1997: Az első OMV CNG (compressed natural gas) töltőállomás Ausztriában
1998: A PCD értékesítése a Borealis számára és a Borealis 25%-ának megvásárlása
1999: Az ausztrál kitermelő vállalat, a CULTUS Petroleum NL felvásárlása; Az első OMV töltőállomások Romániában és Bulgáriában
2000: Mintegy 10%-nyi részesedés vásárlása a MOL-ból
2001: A kitermelés növekedése Jemenben, Iránban és Írországban; A földgáz-üzletág az OMV Erdgas GmbH-ba kerül
2002: A Rompetrol Group 25,1%-ának megszerzése; Az első OMV töltőállomás Szerbia-Montenegróban
2003: A Preussag Energie nemzetközi E&P-portfoliójának megszerzése; A Bayernoil-Raffinerieverbund 45%-ának megszerzése; 313 BP töltőállomás átvétele Németországban, Magyarországon, Szlovákiában; Az első OMV töltőállomás Bosznia-Hercegovinában; 139 Avanti töltőállomás átvétele Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Bulgáriában
2004: Átalakulás irányító holdinggá; A román olaj- és gázipari csoport, a Petrom 51%-ának megszerzése; Tőkeemelés és átváltható kötvények kibocsátása, a közkézhányad először emelkedik 50% fölé az összes részvényre vetítve
2005: A Rompetrol Groupban lévő részesedés értékesítése; Az OMV és az IPIC megszerzi a Borealis 100%-át; Az OMV értékesíti az AMI érdekeltségének 50%-át az IPIV számára
2006: A török olaj- és gázipari társaság, a Petrol Ofisi 34%-ának megszerzése
2007: A MOL-ban lévő részesedés növelése 20,2%-ra; Döntés az első OMV villamoserőmű létrehozásáról Petrobraziban (Románia)
2008: Az ÖIAG/IPIC konzorcium növeli részesedését az OMV-ben, 50,7%-ra
2009: Az OMV értékesíti a teljes MOL-érdekeltségét a Surgutneftegas részére
2010:
A Petrol Ofisiben lévő részesedés növelése 41,58%-ról 95,75%-ra (majd 2011-ben 97%-ra)
2011 A Pioneer tunéziai E&P portfoliójának megszerzése
2012 Domino-1 fúrás: az OMV Petrom jelentős potenciális gáz-lelőhelyet talált Románia partjainál
 
Tapasztalatunk szerint haszongépjármű és hidraulika olajai az egyik legjobbak a piacon, mint árban mint minőségben.
 
Tisztelt Felhasználó!
 
Mint bizonyára Ön is hallotta a LUKOIL Lubricants Europe 2014-ben megvásárolta az osztrák OMV kenőanyag-üzletágát. Az OMV-vel kötött szerződés azt tartalmazza, hogy 2015. 08. 01-től OMV márkanévvel a LUKOIL nem forgalmazhat tovább kenőanyagot.
Ezúton nyilatkozunk, hogy az Önök által használt kenőanyagok esetében csak névváltozás történt, a termékek semmilyen egyéb vonatkozásban nem változtak. Maga a termékek ugyanazok, ugyanazokból az alapanyagokból, ugyanazon receptúra szerint készülnek, ugyanazon a gyártási helyen, a LUKOIL Ausztriában, Bécs külterületén lévő Lobaui (korábbi OMV) üzemében.
 
 
 
 
 
 
 
Az 1991-ben létrehozott Magyar Olaj- és Gázipari Részvénytársaság (MOL Rt.) mérföldkőnek számít a magyar kőolajipar történetében. Nemrég még csak a magyarországi olajipar átfogó szervezete volt, napjainkra azonban Közép-Európa egyik legjelentősebb multinacionális vállalatává nőtte ki magát.
A szénhidrogének és hasznosítási lehetőségeik kutatásával, korszerű feldolgozásával eltelt évszázadok után Magyarország méltán lehet büszke nemzetközileg is elismert eredményeire. Kiváló kutatók, szakemberek dolgoztak és dolgoznak a magyarországi szénhidrogénipar, a szakembereket képző oktatás és a kutatás feltételeinek megteremtéséért.
Közlekedési kenőanyagok, ipari olajok, fémmegmunkálási segédanyagok, kenőzsírok és autóápolási termékek széles skáláját kínáljuk ügyfeleinknek.
 
 
 
 
 
 
 
Dr. John Ellis 1866-ban találta fel az üzemanyagipar első márkáját, mikor műszerolajat töltött nagy V-alakú gőzgépébe, hogy a megszorult hengerek könnyebben mozoghassanak. Dr. Ellis nem sokkal ezután levédette a Valvoline nevet, létrehozva így a világ legelső kenőanyag márkáját. Napjainkban a ValvolineTM kenőanyagokat, vegyianyagokat és autóápolási termékeket több mint 140 országban gyártják, forgalmazzák és értékesítik az Ashland Consumer Markets segítségével.
A Valvoline-t 1866-ban alapították, és több mint 100 éves történelme van, valamint több mint 100 évet töltött a versenysportban. 
 
Az Ashland világszerte kiterjedő laboratóriumi hálózata a nemzetközi minősítések szintjét meghaladó kiváló teljesítményekre képes kenőanyagokat fejleszt és tesztel. A Valvoline kenőanyagok felhasználói biztosak lehetnek abban, hogy berendezéseik a lehető legjobb teljesítményre lesznek képesek.
 
Dr. Ellis egy olyan márkát hozott létre, amely a folymatos megújulást és a minőséget képviseli. Amíg a járműipar folyamatosan fejlődik, szenvedélyünk és az egyre jobb megoldásokra való törekvésünk napjaink kiváló minőségű Valvoline termékeiben tükröződik.
 
A Valvoline számos kitűnő minőségű terméket kínál a motorolajtól kezdve az autóápolási termékekig. Prémium minőségű kenőanyagainkat mind a közúton, mind pedig a terepen közlekedő járművek számára ajánljuk, motorkerékpároktól és személygépjárművektől kezdve a tehergépjárművekig és ipari berendezésekig.
 
Egyik legjobb prémium minőségű márka a piacon.
 
 
 
 
 
 
A Total világ negyedik legnagyobb olaj- és gázipari vállalata, és a világ élvonalába tartozó vegyszergyártó. Több mint 130 országában működik, és közel 100.000 alkalmazottat foglalkoztat.
A Total tevékenységi köre felöleli az olajipar minden fázisát, többek között a nyersolaj és a földgázkutatást és -gyártást, gázértékesítést, a kőolajtermékek szállítását, finomítását és értékesítését, valamint nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék- kereskedelemet is. A Total ezenkívül a vegyiparban is jelentős szerepet játszik.
 
Az Északi Tenger, Afrika és a Közel-Kelet a Total három fő termelési területe, valamint jelen van még Észak- és Dél-Amerikában és Délkelet-Ázsiában is. A Csoport a gázpiac egyik legjelentősebb szereplője annak köszönhetően, hogy a folyékony földgáz (LNG) ágazatban erős pozíciót vívott ki.
 
A Total 28 finomítóban rendelkezik részesedéssel (ezek közül 13-at közvetlenül üzemeltet). Kiskereskedelmi hálózattal főleg Európában és Afrikában van jelen és két jól ismert üzemanyag-márkát forgalmaz. A legnagyobb európai finomító- és forgalmazó-vállalataként a Csoport integrált infrastruktúrája az egyik legversenyképesebb, jól alkalmazkodott az új európai termékelőírás szabványokhoz. A hangsúly Európán kívül a növekvő piacokra helyeződött, mint a Földközi-tengeri Medence, Ázsia és Afrika (ahol a földrész vezető forgalmazója), valamint a specialitásokra, mint a PB-gáz, a repülőgép üzemanyagok, a tengerészetben használt termékek, a kenőanyagok, az oldószerek, a bitumen és a nehéz fűtőolajak.  
 
A Total egyik fő célkitűzése a "fenntartható fejlődés" (Sustainable Development) folyamatos vizsgálata és alkalmazása. Ennek egyik kézzelfogható eleme a kenőanyagtermékek életciklus-elemzésének (ACV) elvégzése. Ez a termékek káros környezeti hatásainak vizsgálatát jelenti, a gyártástól kezdve a fáradt olaj begyűjtéséig, az ISO 14001 szabványt követve.
 
A Total nagy gondot fordít a környezetbarát termékekre, ezért számos biológiailag lebomló terméket fejlesztett ki olyan felhasználásokhoz, ahol az olaj véletlen kifolyása jelentős környezeti károkat okozhat (mezőgazdaság, hajózás, halászat, erdészet, stb).
Ezek a termékek maguktól lebomlanak a természetben, így véletlen kiömlésük esetén semmilyen káros szennyezést nem okoznak.
 
A Total cégcsoport motorolajai az egyik legkedveltebbek a Francia autó tulajdonosok körében.

 

 
 
 
 
 
A nemzetközi sikertörténet 1936-ban indult útjára mikor is a japán kerámiaipar belekezdett saját autóipara számára magas színvonalú gyújtógyertyák kifejlesztésébe és gyártásába.
Az 1970-es évekre már olyannyira eredményes volt a cég, hogy betört az európai piacra és 1979-ben az NGK Gyújtógyertya Deutschland Gmb, vagyis a mai NGK Gyújtógyertya Europe GmbH-nak az elődje megalakult. A cég komoly hangsúlyt fektet az innovációra, technológiai központja és logisztikai létesítménye Ratingenben található, ahol kiemelkedő csapatmunka mellett folynak az új terméktípusok sorozatgyártásba kerülését megelőző fejlesztések, tesztelések és tökéletesítések, mindezt szoros együttműködésben a járműgyártó cégekkel, valamint a termékek raktározása is itt folyik.Mivel élenjáró cég lévén törekedett arra, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban tudjanak eleget tenni az egyre növekvő igényeknek létrehoztak még öt leányvállalatot (Spanyolország, Olaszország, Törökország, Oroszország, Lengyelország). Az európai sikereken felbuzdulva meghódította az amerikai piacot is, ezzel a világ vezető gyári alkatrész beszállítói közé emelkedett.
 
A legtöbb autógyártó cég NGK gyújtógyertyával állítja össze autóit és pótalkatrésznek is ezt ajánlja. Néhány cég, a teljesség igénye nélkül, melyek az NGK gyújtógyertyákat alkalmazzák: BMW, Mercedes, Honda, Ferrari, Renault, Peugeot, VW. 
Ám az NGK nem csak a személyautó iparágban jeleskedik. Négy versenykategóriába n, a Forma-1-ben, a WRC-ben, Super GT-ben és MotoGP-ben is aktív szakmai együttműködést folytat.
A Forma-1 csapatai közül a BMW, a Honda, a Mercedes és a Ferrari is NGK gyertyát használ. 
Az NGK sikerének titka, hogy mindig szem előtt tartja a kiváló minőséget!
 
Az NGK gyújtó- és izzógyertyái szinkronban vannak a világ vezető technológiáival, így a legjobb minőségű termékek kerülhetnek minden járműbe. A magas minőségi elvárásokra és a tartósságra a precíz, fejlett, környezettudatos technológiák alkalmazása nyújt megoldást. A termékek kitűnő ár-érték aránnyal rendelkeznek, melyekhez kitűnő minőség és teljesítmény társul a vásárlók örömére.NGK Spark Plug Co., Ltd.székhelye Nagoyaban, Japánban van és 36 leányvállalata a világ összes részén.
 
Az Ngk gyújtó és izzítógyertyákat oriási kelendőségük és széles körben való felhasználóságuk miatt sajnos hamisítják.
Az oilpower.hu webáruház csakis ellenörzött forrásból, régóta piacon lévő nagykereskedőktől vásárol.
Néhény tipp az erdeti és hamis gyetyák megkölömböztetésére:
 
 
 
 
 
 
 
A MANN-FILTER Széles termékkínálatával,és folyamatos fejlesztésével egy olyan prémium minőségő szűrőcsaládot biztosít,amelyminden tekintetben megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak is.
MANN-FILTER levegő, olaj, üzemanyag és jármű kabin szűrők – pótolhatatlan teljes termékskála. 
A MANN-FILTER márkanév meggyőz mindenkit, mert az eredeti minőség és a magas lefedettség (több, mint 95%) Jelenleg több, mint 4100 különböző szűrő és szűrő elemet forgalmazunk.Gyári beszállítói (OE) minőséget képvisel, a nemzetközi autóipar egyik leg-jelentősebb szereplője.
 
Alapítva: 1941-ben Ludwigsburgban (Németország) – azóta is a vállalat székhelye
Tevékenységi kör: szinte kizárólag szűréstechnika
A világ közel 50 országában saját vállalata van, és ezen belül 5 földrészen 25 gyára található
A világ egyik legnagyobb szűrőgyára, MARKLKOFEN: napi 440,000 szűrő, 9,500 alkalmazott
Az alkatrészpiac részére a MANN-FILTER több mint 2,500 szűrőt és szűrőelemet gyárt.
 
 
Minden MANN-FILTER gyári minőségű, így garanciális gépjárművekbe is beépíthető a garancia megtartása mellett
 
Legnagyobb Európai gyári szűrőbeszállító
 
A MANN-FILTER rendelkezik az egyik legnagyobb termékválasztékkal és az Európában használt gépjárművek legnagyobb lefedettségével.
 
A MANN-FILTER jelenik meg az egyik leggyorsabban az új gépjárműtípusokhoz szükséges szűrőkkel
 
A MANN-FILTER rendkívül jó termékelérhetőséget biztosít importőrei és rajtuk keresztül a kiskereskedelmi partnerek részére.
 
MANN+HUMMEL, mint az egyik legjelentősebb szűrőfejlesztő és gyártó cég.
 
A világméretű fejlesztési hálózat lehetővé teszi helyi szinten az autógyártókkal való közös fejlesztést.
 
Teljesen felöleli a szűrőpiac választékát (gépjárműipar, ipari felhasználások,…)
 
A magyar nyelvű MANN-FILTER katalógus az egyik legmegbízhatóbb, legaktuálisabb és legátfogóbb szűrőkatalógus, amely CD-n és interneten is elérhető, letölthető.
A MANN+HUMMEL-nek számos szabadalmaztatott szűrőanyaga van, amely anyagokat csak az ő részére gyártanak, így más szűrőgyártó nem használhatja.
 
A MANN-FILTER márkanév a MANN+HUMMEL vállalat része. A MANN+HUMMEL vezető fejlesztési partnere és gyári beszállítója a nemzetközi autóiparnak. A MANN+HUMMEL termékek a legmagasabb minőségi szabványok szerint készülnek. Ez igaz a gyári beszállításhoz előállított termékeinkre (OE, mint Original Equipment – eredeti alkatrész), amelyeket szinte minden vezető autógyár részére szállítunk és igaz az alkatrészként MANN-FILTER márkanév alatt forgalmazott termékeinkre is.
 
A MANN-FILTER termékkínálat
 
- széles és a legszigorúbb követelményeknek megfelelően fejlesztett
 
A MANN-FILTER levegő, olaj, üzemanyag és utastérszűrők: egy pótolhatatlanul teljes szűrőkínálat. A MANN-FILTER: vezető technológia, innovatív termékek és szolgáltatások köre.
A MANN-FILTER termékek meggyőznek mindenkit a gyári beszállítással megegyező minőség, a jó termékelérhetőség és a szűrőigényeket 95%-ban lefedő, hatalmas termékválaszték miatt. Az alkatrészpiac részére a MANN-FILTER több mint 2,500 szűrőt és szűrőelemet gyárt.
A gyári beszállítással megegyező minőség az egész világon az elsődleges választást jelenti.
 
„Felelősséget érzünk a társadalomért és a környezetért”
Ez a MANN+HUMMEL egyik legfontosabb vállalati alapelve. Ez is kifejezi, hogy a MANN+HUMMEL csoport stratégiájának része a környezet védelme, ami egy fontos követelmény a sikeres jövőépítésnek.
 
A szűrők esetében, mint sok egyéb más terméknél, a belső értékek számítanak leginkább. A minőségi különbségeket nem lehet többé felismerni vagy azonosítani az első pillantásra. Így egyre inkább fontos, hogy egy meghatározott szintű minőséget kapjon Ön már attól a pillanattól fogva, hogy egy márkát kiválaszt.
 
A MANN-FILTER szűrőkkel mindig ugyanazt a minőséget kapja, mint amit az autógyártók. Ahhoz, hogy folyamatosan ezt a minőséget tudjuk garantálni, rendszeresen ellenőriztetjük a minőséget a világszerte alkalmazott szabványokkal. 
 
Mann Hummel. Ez eredeti – a legjobb alkatrész
 
 
 
 
A Luk a modern autókban megtalálható hajtáslánc összes rendszerét és komponensét egyformán kiváló technológiával és minőségben szállítja a világ minden részén lévő ügyfelének. A LUK kuplungok az Európai autók kb. 60%-ában fordulnak elő mint első beépítésű kuplungok. Német gyár meghatározó óriás cég a kuplung piacon. Beszállítója a Mercedes, BMW, Audi, Ford, VW, Skoda és más autógyáraknak is. Termékeit szettben és részenként is mint kuplungszerkezet, kuplungtárcsa és kuplung kinyomó csapágy is megvásárolható. Az újabb típusokban mint hidraulikus kinyomó csapágy is gyártásra kerülnek, ami a hidraulikus rásegítésnek köszönhetően a kisebb pedálerőt segítik. Az utóbbi időben a LUK cég terelő és feszítő görgőket is forgalmaz.Forgalmazott termékek: kuplung  szerkezet, kuplung tárcsa, kinyomó csapágy, vezető görgő, feszítő görgő.
A LUK kuplungokra 1 év garanciát ad a gyár.
 
 
 
 
 
 
A Sachs a lengéscsillapítók és kuplungok területén nyújt tökéletes megoldást azoknak, akiknek kifejezetten magas minőségű alkatrészre van szükségük. 
A Sachs a világ számos vezető autógyártójának kiemelt partnere. 
A Sachs autóalkatrészeit biztonság, hatékonyság, tökéletes minőség jellemzi. Sachs több országban is jelenlévő piacvezető lengéscsillapító- és kuplunggyártóvá nőtte ki magát és a világhírű ZF csoport (fő termékei a hajtáslánc és a futómű elemei) tagja lett. A Sachs egykoron és most is a gépjármű alkatrész utánpótlás piac ellátása a legmagasabb minőségű autóalkatrészkel és szolgáltatásokkal. A Sachs autóalkatrész gyárival megegyező minőségűek.
Több mint 90 éve vesz részt a különböző versenysorozatokban. A Sachs által szponzorált csapatok sorozatos bajnoki címei mind a csúcsminőséget igazolják. 
Jó példa erre a 2007-es Dakaron VW Touareget vezető négyszeres Dakar-győztes finn Ari Vatanen, akinek kocsijához a hidraulikus vezérlésű kuplungot szállította. De Sachs fejlesztés a versenysportban alkalmazott magas teljesítményű karbon kuplung rendszer is. 
A Sachs támogatója a Forma 1-ben a BMW Saubernek, valamint lengéscsillapítót szállít a Ferrarinak és kuplungot a Honda Racingnek.
 
 
 
 
 
 
A Monroe 1929-ben kifejlesztette az első két-utas lengéscsillapítót, mely egy csapásra világszerte ismerté tette a márkát. Minden Monroe lengéscsillapító az ISO9002, a QS9000 és a TS16949 szabvány szerint készül. A Monroe gyár a lengéscsillapítókon kívül, spirálrugó, toronycsapágy, toronyszilent, porvédő és felütköző gyártásával is foglalkozik.Napjainkban egyre nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az járművek futóművei az egyre nagyobb teljesítményű autók, valamint a nem megfelelő minőségű utak miatt. Ezért a Monroe termékeinél elsődleges szempont volt a legmagasabb anyagminőség, valamint azok precíz megmunkálása a legmostohább körülményekre méretezve.
A legismertebb lengéscsillapító gyártó karrierje kerékpumpa készítéssel kezdődött.
Az 1910-es években a híres Ford T modellhez szállította a nélkülözhetetlen kerékpumpákat. A cég nagy hangsúlyt fektetett az újításokra. A Monroe 1929-ben kifejlesztette az első két-utas lengéscsillapítót, mely egy csapásra világszerte ismerté tette a márkát.
A Tenneco tulajdonában levô Monroe, az egyik legrégibb a lengéscsillapító márka. Az 1916-ban alapított vállalat pumpákat gyártott az autóipar számára. A motorizáció rohamos fejlôdését követve 1926-ban a Monroe mutatta be a világ elsô lengéscsillapítóját. A Tenneco 1977-ben vásárolta meg a Monroe céget s a folyamatos fejlesztések eredménye, hogy mára a világ egyik vezetô gyári és pótalkatrész beszállítójává nôtte ki magát.
 
A KYB fejlesztések előterében mindig a biztonság szerepel. Ennek eredményeként dobta piacra a legújabb Citröen C5 hidro-pneumatikus lengéscsillapítóját, mely dinamikus vezetést és megfelelő úttartást biztosít.
A világon minden negyedik autó KYB lengéscsillapítóval hagyja el a gyártósort. KYB lengéscsillapítóval szerelik a Boeing repülőgépeit, valamint Japán leggyorsabb vasútját a Skinkasen -t is, melynek végsebessége a tesztek során 443 km/h volt.
KYB modellek:
KYB Premium
A KYB belépőmodellje. Ikercsöves olajos lengéscsillapító. Kiváló ár érték arány jellemzi. Belső kialakításából adódóan kiváló komfortérzetet biztosít
KYB Excel 
Iker-csöves lengéscsillapító. A tervezés és gyártási folyamatoknak köszönhetően úgy van kalibrálva, hogy figyelembe vegye és kompenzálja az autó már használt, elnyűtt felfüggesztését. A lengéscsillapító alkatrészei és a szelepelése speciálisan van megtervezve és kialakítva, minden egyes alkalmazásra /autótípusra/. A legideálisabb választás arra, hogy az autó visszaszerezze az eredeti alkatrészek (OE) teljesítményét. Olyan minőséggel lettek megépítve, ami megegyezik, vagy akár felül is múlja az eredeti alkatrészeket. Ez a termék lefedi az autópark egészét a személyautótól, a kisbuszokon át a teherautókig
KYB Gas-a Just 
Egycsöves lengéscsillapító
Jelentősen növeli a járművek stabilitását, kezelhetőségét. Ideális "tuning" egy ikercsöves (OE) lengéscsillapító helyére Ez a típus tökéletesen alkalmazkodik a átlagos, illetve a sportos vezetési körülményekhez egyaránt.
A közúti járműpark teljes egészén alkalmazható, személyautóktól a teherautókon át, a kisbuszokig.
KYB Ultra SR
Egycsöves lengéscsillapító.
Nem kifejezetten versenyautokba készült, de mégis a sportos vezetést kedvlők számára ajánlott, Akár versenyzésre is alkalmas technológia, elérhető és megfizethető áron. Speciális kialakításának köszönhetően a KYB egy olyan "különleges" lengéscsillapítót készített, melynek köszönhetően nem megy a vezetési élmény rovására a komfortérzet
KYB AGX /több fokozatú, állítható/
Manuálisan állítható lengéscsillapító. Lehetővé teszi a lengéscsillapítás mértékének gyors és egyszerű változtatását úgy, hogy az autó vezetője akár maga állíthassa be a csillapítást, ezzel javítva az autó vezethetőségét. Kívülről állítható anélkül, hogy megemelnénk az autót, vagy levennénk a kerekeket. Több beállítási lehetőség áll, a lengéscsillapítás beállítására az utcai útviszonyoktól a terepezésig. A lengéscsillapítón fokozatkapcsoló, vagy egy fokozatállítógomb tlálható típustól függően.
A fehasználói kör a sportos utcai sofőröktől a profi versenysportig terjed.
 
 
 
A FUCHS csoport a világ 8. legnagyobb olajvállalata, míg az 590 független kenőanyaggyártó közül a leg­nagyobb.
 
A Fuchs 1931-ben Mannheimben, Németországban családi vállalkozásként jött létre, és kőolajipa­ri finomítványok importjával és értékesítésével foglalkozott. A 60-as években a vállalat kiemel­ten foglalkozott a nemzetközi piacokkal.
 
A 70-es és 80-as évek a specializáció és növekedés jegyé­ben teltek. A termékválaszték folyamatosan nőtt a vásárlók különleges igényeihez igazodva.
 
A 90- es évektől kezdve a cég letisztult profiljában már csak kenőanyaggyártás és értékesítés szerepel. je­lentős piaci pozíciókkal rendelkezünk az európai, észak-amerikai és ázsiai piacokon.
 
A cégcsoport központja a  FUCHS PETROLUB AG Mannheimben található, részvényeit jegyzik a frankfurti, stutt­garti és zürichi tőzsdéken.
 
A FUCHS ma világmé­retű cégcsoportként működik, több mint 3.800 alkalmazottal Európában és a tengerentúlon, több mint 60 együttműködő vállalkozásában.
 
A Fuchs a kenőanyagok alkalmazásának százait kí­nálja: többek között az autósok, motorosok, szállítmányozók, utasszállítók, bányavállalatok, az acélipar, a jármű és gépgyártás, az építőipar és a mezőgazdaság számára.
 
A termékválaszték több ezer kenőanyagot és kapcsolódó különlegességet foglal magába, min­den alkalmazásra és ipari ágra. Nem csak a kenő­anyagok teljes választékát, hanem személyre sza­bott különleges megoldásokat is kínálunk a piaci szegmensek részére a standard termékek mellett. 
 
A FUCHS termékek egyik legfontosabb ismér­ve, hogy innovatívak, naprakészek és az abszo­lút műszaki élvonalat képviselik.
 
A cégcsoport több mint 300 vegyészt és alkalmazástechnoló­gust foglalkoztat annak érdekében, hogy az iga­zán igényes alkalmazásokhoz megtalálják a leg­odaillőbb receptúrát.
 
A fejlesztőcsapat munká­ját a labor mellett egy egyedülálló tesztgép park segíti. A friss találmányokat gyorsan és hatéko­nyan lehet kipróbálni. 
 
Egy példa az innovációra: A kenőanyaggyártók között egyedüliként, cinkmentes technológiá­val készült motorolajaink új utat nyitottak a mo­tor és a részecskeszűrők élettartamának meg­óvásában.
 
Többek között ezért választották vezető európai járműgyártók (MB, BMW, VW, GM) a FUCHS-ot az első feltöltésű olajok és zsí­rok beszállítójának. 
 
Szintén az intenzív fejlesztés eredménye, hogy számtalan különleges kenőanyag, például CVT váltók olajának, egyedüli gyártói vagyunk.
 
A különböző termékcsoportok osztályokba van­nak sorolva, amit alkalmazástechnológusok, fej­lesztők, értékesítők és marketing szakemberek állítottak össze:
 
1. TITAN kenőanyagok gépjárművekhez és munkagépekhez,
2. SILKOLENE termékcsalád motorkerékpárok­hoz és quadokhoz,
3. ECOCOOL és ECOCUT hűtőkenőanyagok fémmegmunkáláshoz,
4. THERMISOL edzőolajok és megeresztők,
5. RENOFORM képlékeny alakítási segédanyagok,
6. LUBRODAL kovácsoló segédanyagok,
7. RENOCLEAN ipari tisztítószerek,
8. ANTICORIT korrózióvédő anyagok,
9. RENOLIN ipari olajok hidraulikához, hajtóművekhez, szánkenéshez, kompresszorokhoz, csapágyakhoz, turbinákhoz,
10. GERALYN élelmiszeripari tisztaságú kenőanyagok,
11. RENISO hűtőkompresszor-olajok,
12. SOK építőipari beton-formaleválasztók,
13. RENOLIT és LAGERMEISTER zsírok sokrétű alkalmazáshoz,
14. GLEITMO zsírpaszták,
15. GLASOL üvegipari megmunkáló folyadékok,
16. PLANTO biológiailag gyorsan lebomló kenőanyagok motorokhoz, hajtóművekhez, hidraulikához és fémmegmunkáláshoz, láncolajként és zsírként.
 
A világon elsőként és eddig egyedüliként a Fuchs új alapokra helyezte a motorolajgyártást. Az új alapot egy teljesen új, forradalmi tulajdonságokkal rendelkező bázisolaj, az XTL bázisolaj jelenti. A motorolajok tulajdonságaira legnagyobb hatással a felhasznált bázisolaj minősége van, hiszen a motorolaj jellemzően 80-90%-ban bázisolajból áll.
 
A Fuchs újítása, az XTL bázisolaj minden korábban használt szintetikus bázisolaj tulajdonságait felülmúlja.
 
A fejlesztés indító okai a következők voltak:
 
A modern motorokban lényegesen kisebbek az olajtöltetek, ezért kevesebb olajnak kell ugyanazt a feladatot ellátni
kisebb, erősebb, igénybe vettebb motorok (és motorolajok)
A csereperiódusok megnövekedtek, ezért egy olajtöltetnek akár 2-3-szor hosszabb ideig helyt kell állni
Az autógyártók a motorolajgyártókat is bevonták az üzemanyagtakarékosság “versenybe”, a motorolajon százaléknyi fogyasztáscsökkenés múlhat
Megváltozott autóhasználat (több, rövidebb út)
Ezért az új fejlesztésnél a kitűzött cél, hogy az új motorolaj jobban teljesítsen magasabb hőmérsékleten.
 
 
 
 
A Dániában alapított Nissens jármű hűtőgyár Európában a csúcsminőséget képviseli.
Vízhűtőit és fűtőradiátorait számos autógyár gyári beépítésre használja.
Az autógyárakon kívül a motorsportban is jelentős szerepet képvisel. A Nissens komplett hűtőrendszereket is szállít  dán szélerőművekhez. A NISSENS gyár 1 év garanciát ad fűtőradiátoraihoz és hűtőradiátoraihoz.
A Nissens Európa egyik vezető hűtőgyártójaként két fő szegmens gyártásával foglalkozik. Napjainkban már számos neves autógyártással foglalkozó cég beszállítója a dániai Horsensban működő vállalat. A vállalat szerencsés filozófiáját követve olyan a logisztikájuk, hogy mindig a legrövidebb idő alatt hozzájutnak az ügyfelek a prémium kategóriás termékekhez. A szigorú OE követelményeknek minden Termékük megfelel és a teljes gyártási folyamat az ISO 9001 és a QS9000 minőségirányítási rendszer előírásainak betartásával működik.Nissens autókra specializálódott üzletága mára több mint 10.000 különböző cikkszámot tartalmazó termékkínálattal bír.Az elmúlt, több mint 90 év alatt a Nissens már bizonyított termékei időállóságáról. A hűtők javításában hatalmas előrelépés, hogy mára nem kell a már nem megfelelően működő hőcserélő tömb miatt az egész hűtőt helyettesíteni egy újjal, mert a problémát egy új tömb cseréjével orvosolhatjuk. Ezt a technológiát használhatjuk az alumínium, a réz és a műanyag vízszekrénnyel kialakított hűtők, illetve az intercoolerek és egyes olajhűtők esetében egyaránt. Több érv is szól a hőcserélő tömb technológia használata mellett; pl.: új árak 50-80%-a között mozog és az sem utolsó, hogy a termék hosszú élettartama mellett a jó minőség is biztosított. 
Nissens alkatrészek kedvezményes árakon az oilpower.hu webáruház kínálatában.
 
 
 
A Filtron vállalat 1982-es megalakulása óta gépkocsikban, motoros gépekben és berendezésekben, nehézgépekben és speciális berendezésekben használatos kiváló minőségű szűrők gyártására szakosodott. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően a cég termékei jelenleg az egész világon elérhetők. Az ERA széles skáláját kínálja az elektromos és elektronikus termékeknek. Több mint 120 termékcsaládja 13 makro csoportba rendezve, és a kapcsolódó katalógusai garantálják, hogy portfóliója hatékonyan képes lefedni az európai és ázsiai gépjárműpark alkatrészigényeit. A cég 2001 óta rendelkezik UNI EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal.Filtron vállalat megalakulása óta gépkocsikban, motoros gépekben és berendezésekben, nehézgépekben és speciális berendezésekben használatos kiváló minőségű szűrők gyártására szakosodott. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően a cég termékei jelenleg az egész világon elérhetőek. A termékeknek több mint a felét exportra gyártják, többek között Németországba, Nagy-Britanniába, Franciaországba, Írországba, Norvégiába, Svédországba, Finnországba, Svájcba, Oroszországba, Görögországba, Olaszországba, Portugáliába, Spanyolországba, Bulgáriába, Csehországba, Ukrajnába, Magyarországra, illetve Amerikába és Afrikába.
 
 
 
2013 tavaszán az SCT Vertriebs Gmbh megkezdte a fejlesztését és gyártását az Új felső kategóriás motorolaj családjának. Ezen család az alábbi nagy autógyártó vállalatok gépjárműveihez érhetőek el: Opel, Chevrolet, DAEWOO, HYUNDAI, KIA, Peugeot, Citroen, GM. (hamarosan: Renault, Nissan, Ford, Volvo, Toyota, Lexus) Ennek a projektnek a célja: egy tökéletes szerviz termék létrehozása, a legjobb áron. A Mannol OEM család fejlesztése során figyelembe vették a GYÁRAK által a modern motorokkal szemben támasztott elvárásokat, kiegészítve az ezen járművek esetén fellépő extrém hatásokat is. (ilyenek pl. a nagy hőmérséklet ingadozás és a rossz minőségű üzemanyag is ..) A Mannol OEM olajcsalád a legjobb magas indexű olajok, és az INFINEUM kémiai vállalat speciális-modern adalékanyagainak hozzáadásával készül. A Mannol OEM olajcsaládot önálló kutatási központban szigorú ellenőrzéseknek vetik alá, hogy minden tekintetben megfeleljenek az említett vezető autógyártók igen szigorú minőségi követelményeinek.
Napjaink Európájában egyedülállóan az egyik legfejlettebb kenőanyagprogrammal biztosítja, hogy mindig a legmagasabb elvárások kielégítése mellett a legjobb minőségű termékeket állítsa elő. Ezért lehet az, hogy mára az SCT márkatermékek mellett a Mannol márka a cég egyik pillérterméke. Az SCT európai színvonalú, minőségi olajtermékeként hódítják a magyar piacot a Mannol® termékei, melyek megfelelnek a legkorszerűbb elvárásoknak, amiket az SCT cégcsoport folyamatos fejlesztésével biztosít hosszútávon. A piaci igényekhez alkalmazkodva, folyamatosan fejlesztik az olajtermékeket és speciális adalékanyagokat, valamint segéd-szervizanyagokat egyaránt. Az Sct-Vertriebs Gmbh olajai között fő márkaneve a Mannol, a Pemco és Fanfaro mellett. A termékskálája igen széles, lefedi a kenőanyagokat, az autóápolási- és felszerelési területet egyaránt.
Mannol motorolajok, hajtóműolajok, csónakmotor olajok, automata- és kézi sebességváltó olajok, mezőgazdasági gépekhez szükséges olajok, hidraulika olajok, két- és négyütemű olajok, ipari olajok, zsírok, fagyállók, ezek mellett az ablaktörlők, izzók, gyertyák, autóápolási kemikáliák.
Ajánljuk -e a Mannol motorolajokat ?
Az "Auto, Motor und Sport" nyertese egy összehasonlító teszt során, ár-teljesítmény tekintetében,
a Mannol Energy Combi LL motorolaj lett. Viszkozitási tulajdonságokban felülmúlta a Castrol Edge 5W-30 motorolajat.
Folyékonyság fagyos hidegben
A Mannol-olajat az "Auto, Motor und Sport" egy laboratóriumi vizsgálatnak vetette alá, mely szerint, hidegben ez az olaj bizonyult a legjobbnak a kopásvédelem tekintetében. 
A Mannol dermedéspontja -35 foknál van. A szakértők úgy vélik, hogy a hideg-folyékonyságát tekintve a vizsgált 14 termék közül, a legjobbnak a Mannol bizonyult. Benzines autóknál megfelel a VW 504.00-nak, a diesel autóknál pedig a 507.00-nak, ami az összes új VW típusú személyautónál alkalmazható A biztonság kedvéért nézzünk utána ezen számoknak a gépjármûvek üzemeltetési-könyvében.
Mercedes listán nem szerepel
A helyzet némileg homályos a Mercedes-nél, a 229.51-es jóváhagyásnál a részecskeszűrővel ellátott dízelmotorok esetén. A Mercedes-nél ez az olaj nincs feltüntetve az üzemeltetési-listán, de a specifikációk alapján a Mannol 229.51-es jóváhagyásnál megemlítik az Energy Combi LL-t. A Mercedes vagy nem engedélyezte ezen olajat, vagy más elnevezés alatt létezik. Még ha ez az olaj nem is szerepel a listán, ez nem azt jelenti, hogy ne lenne alkalmas a Mercedes dízelüzemű részecskeszűrős motorjaihoz. A garanciális kérdések ezen a ponton relevánsak. 
A Mannol adatai alapján az olaj megfelel a BMW LL-04.-es szabványnak.
Elfogadható adalékanyag csomag
Az adalékanyag összetétel mind a 11 vizsgált olajnál hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. 
A Castrol Edge-nél jobbak az adalékanyagok, két másik olajnál viszont rosszabbak. Az összesített eredmények alapján, a 14 tesztelt olaj közül a Mannol termék bizonyult a legjobbnak, mind a folyási tulajdonságait, mind pedig a megfizethetőségét tekintve.
Eredeti újságcikk:
http://www.testberichte.de/…/energy-combi-ll-5w-30-4-liter-…
 
 
 

 

A Bosch ablaktörlőivel biztonságos és tiszta kilátással vezethet
 
Az elismerten magas Bosch minőség gondoskodik a legjobb tisztítási teljesítményről és a hosszú élettartamról. Az innovatív technológiával készült Bosch ablaktörlők garantálják a tökéletes kilátást és a maximális élettartamot.
 
Rövid filmünkben megmutatjuk, mennyire gyorsan és egyszerűen cserélhetők az előszerelt kivitelű adapter segítségével az ablaktörlő lapátok.
 
A Bosch ismét feltalálta az ablaktörlőt - Aerotwin.
A Bosch újradefiniálta az Aerotwin-nel a legmagasabb törlési minőség, az innovatív megjelenés, és a maximális komfort fogalmát.
Az Ön számára nyújtott előnyök áttekintése:
 
A legmagasabb törlési minőség még kritikus szituációkban és nagy sebességnél is.
A legtökéletesebb törlési minőség a mindenkori jármű méretre szabott Evodium-rugósín optimális burkolatának köszönhetően.
Tökéletes törlési teljesítmény a szélvédő valamennyi pontján az egyenletes erőeloszlás és az aerodinamikailag optimalizált profil következtében.
Nagyobb Komfort
Minimális szélzaj a törlőlapát kisebb légellenállásnak köszönhetően.
Tökéletesített téli felhasználhatóság, mivel a jég többé nem fagyhat rá a fém tartókeretre és a csuklókra.
Egyszerű ablaktörlőcsere az innovatív dugós csatlakozóval.
Innovatív megjelenés a Bosch-tól
A forma és funkció ideális ötvözete.
Elegáns, extrém lapos stílus a karos és kengyeles alkatrészek helyett.
Integrált, aerodinamikus Spoiler.
Tökéletes felfekvés a méretre szabott Evodium-rugósín következtében.
Hosszabb élettartam
Egyenletes erősségű nyomóerő, mellyel a kopási csúcsok elkerülhetőek.
Az Aerotwin ellenállóképes a rovar és makacs szennyeződésekkel szemben.
A már bevált Twin-kettős anyagú technológia a törlőgumi kivitelezésénél.
 
Bosch-Twin Quick-Clip csatlakozóval
 
A Bosch-TWIN-nel Ön a biztos oldalon áll.
 
Az Ön számára nyújtott előnyök áttekintése:
 
Hosszútávú biztonság:
Robusztus, fém tartókengyel rendszer, kétszeres korrózióvédelemmel - különösen ellenálló a tél viszontagságaival szemben
Nagyteljesítményű törlési komfort:
 
Bosch-Twin a modern kettős anyagú technológiával:
A rendkívül puha gumihátoldal a nagyfokú rugalmasságával gondoskodik a különösen egyenletes és csöndes futásról, dörzsölődés és nyikorgásmentesen még extrém klímakörülmények között is.
 
Extra keménységű törlőfelület, dupla mikró éllel a különösen alapos tisztítás érdekében a teljes élettartam alatt.
Ablaktörlőcsere másodpercek alatt:
 
Az univerzális Quick-Clip adapter gyors kiválasztást biztosít az ügyfeleknek és megkíméli a felhasználót a körülményes ablaktörlőlapát felszerelési munkálatoktól. Ugyanis a Quick-Clip gyorscsatlakozó már előre felszerelésre kerül, amely valamennyi ablaktörlő karhoz illik, ezzel szinte másodpercek alatt biztonságot nyújt.
 
A Bosch-Twin a felhasználók számára a minőségi termékek megbízható fogalmát szimbolizálják.
 
 
Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Kérjen árajánlatot, Klikk ide!

OilPower Webáruház | OilPower Webáruház © 2022 | E-mail
Shophunter.eu a boltvadász