Kategóriák

LUK kuplung készlet 622 2385 00

Gyártó: Luk
Típus: oilpower.hu
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 53.740Ft
Nettó: 42.315Ft
Menny.:  
   - VAGY -   
Átmérő [mm]: 220
Kiegészítő cikk/kiegészítő info 2: kinyomócsapággyal
Kiegészítő cikk/kiegészítő info 2: kuplungtárcsával
Kiegészítő cikk/kiegészítő info 2: kuplung nyomólappal
LuK RepSet
 
Gyári számok / OE:
RENAULT: 77 01 467 494 , 77 01 469 244 , 77 11 134 808
 
 
 
Az alkatrész a következő  RENAULT LAGUNA  2.2 Diesel  típusaihoz megfelelő
 
RENAULT LAGUNA I (B56_, 556_)
2.2 D (B56F/2)  / 83 LE /
 
RENAULT LAGUNA I Grandtour (K56_)
2.2 D (K56F/2, S56F)  / 83 LE /
   
Motór kód:  G8T 706 , G8T 752 , G8T 790 , G8T 794
 
Amennyiben nem biztos,hogy a fent említett autóalkatrész megfelelő az Ön autójához, kérjük vásárlás előtt használja árajánatkérés menüpontunkat. Adja meg az autó adatait, hogy pontosan beazonosíthajuk Önnek, hogy mely alkatrész való az Ön autójához!
 
típus, Skoda Octavia
évjárat,2002,ferdehátú
teljesítmény:75KW vahy 102Le
alvázszám:P5 a forgalmiban
motorszám:E a forgalmiban.
 
 
A LuK a modern autókban megtalálható hajtáslánc valamennyi rendszerét és komponensét ugyanolyan kiváló technológiával és minőségben szállítja a világ minden részén lévő ügyfeleinek.
 
A LUK kuplungok az Európai autók kb. 60%-ában fordulnak elő, beszállítója a Mercedes, BMW, Audi, Ford, VW, Skoda és más autógyáraknak is. Termékeit szettben és részenként is mint kuplungszerkezet, kuplungtárcsa és kuplung kinyomó csapágy is megvásárolható. Az újabb típusokban mint hidraulikus kinyomó csapágy is gyártásra kerülnek, ami a hidraulikus rásegítésnek köszönhetően a kisebb pedálerőt segítik. Az utóbbi időben a LUK cég terelő és feszítő görgőket is forgalmaz. Forgalmazott termékek: kuplung  szerkezet, kuplung tárcsa, kinyomó csapágy, vezető görgő, feszítő görgő..A LUK kuplungokra 1 év garanciát ad a gyár.
 
A kuplung három részből áll, kuplung tárcsa , kuplung szerkezet (nyomólap), kinyomó csapágy.
Ha a kuplung szetthez  hidraulikus kinyomó csapágy tartozik akkor néhány esetben előfordulhat, hogy a kuplung
szett nem tartalmazza a kinyomócsapágyat , csak a tárcsát és a szerkezetet.
Amikor a kuplung pedált benyomjuk, megszakad a kapcsolat a motor és sebességváltó között, a kuplung tárcsa eltávolodik a kuplung szerkezettől.
 
A kuplung cseréje legfőképpen akkor válik szükségessé amikor elkopik, ezt az autó vezetője több jelből is érzékelheti, ilyenkor ajánlatos rögtön szervizbe vinni az autót.
 
A kuplung helyes működését a kuplung pedál állásainak és autó arra adott reakcióinak megfigyelésével a járművezető folyamatosan ellenőrizni tudja. A kuplung akkor működik jól, ha a kuplungpedált teljesen benyomva tartva az egyes sebességet könnyen be tudjuk rakni. Ha már egyesbe betettük a sebesség váltó kart, és a kuplung pedált körülbelül 1/4-ed részt felengedjük, az autónak ekkor meg kell mozdulnia, a teljes benyomás állapotától körülbelül 6 – 8 centiméteres felengedésnél kell elkezdeni 'fogni' a kuplungnak, ha teljes kinyomott kuplung már az első centméteren 'fog', tehát az autó elindul, akkor szükségessé válik a kuplung helyes beállítása. A 8-10 centiméteren túli felengedettség utána  kuplungnak már nem szabad csúsznia, ha még mindig csúszik, egyértelmű a túlkopás. Ekkor már esedékessé válik a kuplung cseréje. Ha a kuplung pedál teljes felengedésekor is még mindig csúszik, cserélni kell, nincs mese. Ilyen esetben a kuplung szerkezet teljes cseréje szükséges, az alkatrészek külön nem cserélhetőek, mivel a helyes működéshez elengedhetetlen, hogy egymáshoz kopjanak.
 

LUK, SACHS, VALEO prémium minőségű kuplung szetteket , kettőstömegű lendkerekeket , kuplung alkatrészeket kínálunk jó áron az oilpower webshopban.

Alkatrész cimkék:Kettős tömeű lendkerék, kuplung szett, kuplung készlet, kettőstömegű lendkerék, kuplungszett, kuplungkészlet, kuplungtárcsa, kuplungszerkezet, kinyomócsapágy, LUK kuplung, Sachs kuplung, Valeo kuplung, Luk lendkerék, Sachs lendkerék, Valeo lendkerék,LUK kuplung szettek, LUK kettőstömegű lendkerekek, LUK kinyomócsapágyak,SACHS kuplung szettek, SACHS kettőstömegű lendkerekek, SACHS kinyomócsapágyak,VALEO kuplung szettek, VALEO kettőstömegű lendkerekek, VALEO kinyomócsapágyak

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:OilPower Webáruház | OilPower Webáruház © 2018 | E-mail
Shophunter.eu a boltvadász