Kategóriák

Citroen Hengerfej

Citroen Hengerfej

                                                            Citroen Hengerfej

 

 

Használja az oilpower.hu webáruház  árajánlatkérés menüpontját, ahol az autó adatai (típus, évjárat, alváz, motorszám) megadásával pontosan beazonosítjuk Önnek, hogy melyik hengerfej való az ön autójába.

Érdekesség:

 

A Citroën Franciaország nagy gépjárműgyártó cége.

A céget André Citroën alapította fogaskerekek gyártására.

Az első autó 1919-ben készült el. Ez volt a Type A, ami már sorozatban készült, és már az „alapmodell” is elektromos fényszóróval, önindítóval és pótkerékkel volt felszerelve. Az 1933-ban bemutatott elsőkerék-hajtású, önhordó karosszériás Traction Avant pedig elegáns formájával és 130 km/h-s végsebességével aratott sikert.

 
Citroën ezután taxiscéget is alapított, amelyet a saját autóiból állított fel. Ez egyben egyfajta segélyszolgálat is volt: a lerobbant Citroëneken a taxik segítettek.
 
Technikai újításai:
 
HDi turbódízel motorok:
 
A korszerű HDi turbódízel motorok nemcsak szerény fogyasztásuk és alacsony károsanyag-kibocsátásuk miatt elismertek, hanem mert kényelmessé teszik a vezetést, és javítják az autók aktív biztonságát is. A vezetőnek feltűnően ritkán kell a kézi váltó karjához nyúlnia, hiszen elég csak lenyomni a gázpedált, és a HDi máris heves gyorsításba kezd. Ezen motorok dinamikus tulajdonságai tehát egyszerre több téren teszik még jobbá a Citroëneket: a HDi erőforrások egyrészt robbanékonyságukkal növelik a vezetési élményt, másrészt jobb gyorsító képességükkel javítanak az aktív biztonságon is, hiszen az előzések kevesebb idő alatt végrehajthatók. Sőt javul a komfort is, mert a nyomatékos motor hosszabb áttételezésű váltómű beépítését teszi lehetővé, aminek köszönhetően nagy tempónál, autópályán például alacsonyabb a fordulatszám és a motorzaj is.

 

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Új Citroen Hengerfej 1,9 D (  1988 - )   Leírás:   Tipus: Citr..
91.948Ft
Nettó: 72.400Ft
Új Citroen Hengerfej 1,9 TD  ( 1992 - )   Leírás:   Tipus: Cit..
95.631Ft
Nettó: 75.300Ft
Új Citroen Hengerfej 1.6 HDI ( 2004 - )   Leírás:   Tipus: Citroen:..
181.229Ft
Nettó: 142.700Ft
Új Citroen Hengerfej 1,9 TD ( 1989 - )   Leírás:   Tipus: Citroen: ..
90.246Ft
Nettó: 71.060Ft
Új Citroen Hengerfej 1.9 TD ( 1998 - )   Leírás:   Tipus: Citroen: ..
92.222Ft
Nettó: 72.616Ft
OilPower Webáruház | OilPower Webáruház © 2021 | E-mail
Shophunter.eu a boltvadász